dinsdag 11 september 2012

herfstweer




hallo allemaal,nou ik denk dat het niet lang meer duurt en dan moeten we er toch aan gaan geloven....de herfst komt er weer aan! regen, zon,wind,dansende blaadjes op de weg, eikeltjes,enz enz. het goede recept om lekker binnen te frutselen met een leuk muziekje op de achtergrond en een schaaltje chocolaatjes die natuurlijk niet lang staat.
dit kaartje is er echt eentje voor de maand september,wanneer dus de eerste blaadjes vallen en de mais geoogst mag woorden. de afbeelding heb ik gekleurd met copicmarkers, links bovenin hangt een uithangboordje waar ik met stempels de tekst op heb gezet.de vlinder heb ik uitgestansd en beplakt met pareltjes van een oud kettinkje die ik nog had liggen. de bloemetjes heb ik geponst, op elkaar gelegd en met een splitpen vast gezet, daarna heb ik de blaadjes nat gespoten en een beetje in elkaar gefrummeld. ik hoop dat jullie dit een leuk kaartje vinden en dat jullie hierbij alvast in de herfststemming komen.

warme groetjes jacqueline

maandag 10 september 2012

ja... ik wil!




hoi allemaal, ik had hier nog een kaartje liggen die ik een hele tijd geleden (ergens in februari) al had gemaakt voor mijn buren die toen gingen trouwen.het magnolia plaatje heb ik ingekleurd met copicmarkers, en om daar een beetje achtergrond te creeren heb ik allemaal stippeltjes om tilda en edwin gemaakt met copicmarkers,mijn buren houden van gottic en zodoende heb ik alles in zwart wit grijs gemaakt en om het te onderbreken toch een rode roos. bij de bloem heb ik nog wat veertjes geplakt. vond het zelf wel een stoere (cottic) kaart geworden, ben benieuwd wat jullie er van vinden.

groetjes jacqueline

zaterdag 8 september 2012

welkom in holland

hallo allemaal,
dit keer heb ik een kaart gemaakt voor de vriendin van een vriend van ons, ze komt helemaal uit africa om haar hier te settelen met haar grote liefde (onze vriend dus) ik hoop dat ze hier een mooie tijd gaat krijgen. helaas weet ik niet zo goed van waar ik het papier vandaan heb, meestal koop ik bij verschillende winkels wat ik mooi vind en gebruik het dan ook niet altijd direct, magnolia heb ik dit keer verkleind uitgeprint op de pc, de tulpen zijn ook van magnolia, verder heb ik nog kant aan de boven en onderzijde gemaakt en een mooi strikje in het midden.

groetjes jacqueline

zondag 2 september 2012

hoera jij bent jarig

  • hallo allemaal, met deze kaart wil ik graag meedoen met de wedstrijd van duymelot,simply maginolia challenge, just magnolia challenge en papertake weekly challenge. deze kaart heb ik gemaakt voor mijn vriendin die in duitsland woont en die ik helaas niet meer zo vaak zie, daarom had ik echt een beetje een werkje van gemaakt voor haar.
groetjes jacqueline

weer terug!!!

hallo allemaal, na een lange en drukke tijd, heb ik de tijd gevonden om toch weer lekker te kunnen knutselen, hoera! echt heerlijk hoor , ik moet wel eerlijk zeggen dat ik echt weer even in moest komen haha, inmiddels zijn er ook al weer zoveel nieuwe dingetjes op de markt,altijd slecht voor de portemone he, maar wel leuk om al die nieuwe dingetjes te bekijken en of uitproberen.
zoals sommige van jullie wel weten heb ik een vervelende periode achter de rug, maar inmiddels gaat het weer goed met me, ik woon inmiddel samen met mijn lieve vriend jordy,mijn jongste dochter woond bij ons, en de andere kids bij hun vader,gelukkig komen ze 3x in de week bij ons en maken we er toch altijd een soort van feestje van. nou ik probeer snel weer om mijn knutsels met jullie te delen,en wou toch nog even de mensen bedanken die mij na mijn laatste bericht, een berichtje voor mij achter gelaten hebben, bij deze heel lief en bedankt!  groetjes en tot binnen kort. jacqueline
happy stelletje bij de ijssel.