maandag 3 december 2012

sterrendoosje

 hallo allemaal, vandaag heb ik een klein kadootje gemaakt voor mijn schoonzusje, ze is op 5 dec jarig en ik vond het wel leuk om iets te maken wat een beetje met kerst te maken heefd en ook met een verjaardag. dit is het geworden, het is een doosje in de vorm van een ster met in de deksel een geurkaarsje. en  het doosje zelf heb ik ook gevuld met geurkaarsjes.
het doosje heb ik bij de xenos gekocht en beplakt met desingpapier, nou het stempelafdrukje die is inmiddels wel heel bekent , die kreeg je bij de magnolia ink, en ik denk dat heel veel dames hem ook wel hebben hahaha. het afdrukje heb ik ingekleurd met:
distresinkt-distressmarkers en aquamarkers. daarna heb ik het uitgeknipt en aan de achterkant een sateprikker geplakt, en in de deksel van het doosje geprikt. zo blijft ze mooi recht op staan. de bovenkant van de deksel heb ik beplakt met craftpapier die ik heb uitgeprint met muzieknoten. daarna heb ik er een rondje uitgesneden zodat het kaarsje er precies in past.
ik heb het versiert met bloemetjes en sterretjes en de rand van de deksel nog beplakt met een stukje kant.ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden en natuurlijk ook wat mijn schoonzusje er van vind.

veel liefst jacqueline3 opmerkingen:

  1. Wowwwwww wat een hele mooie creatie heb je gemaakt. Super.!! Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het alvast erg mooi! Een super cadeau'tje als je op vijf december jarig bent :)!

    BeantwoordenVerwijderen

hallo, bedankt voor je lieve berichtje!
ik waardeer dit zeer en lees ze met
veel plezier.